Jaartelling…..

Dertien, nee geen ongeluksgetal of zo, maar het aantal jaren dat Elswhere.org bestaat. Ik was het eigenlijk een beetje vergeten, dat mijn weblog jarig was, vorige week. Het wordt ouwe hap, zo zoetjes aan, dat log van mij. Net als ik, we passen wel bij mekaar.

Echt leuke onderwerpen om over te schrijven zijn wel moeilijk te vinden soms, maar mijn antennetje vangt zo nu en dan toch nog wel es wat op, hoor. Gekheid genoeg te melden voor ’n  nieuwsgierig vrouwmens dat al een poosje meeloopt en er nog steeds plezier in heeft…..

.....uiteraard, wat dacht je.....!

…..uiteraard, wat dacht je…..!

5 reacties op “Jaartelling…..

 1. Jenni

  oktober 2, 2014 at 2:09pm

  Gefeliciteerd met je jubileum 🙂 Ik ben blij dat je schrijft en hoop je nog mínstens 13 jaar te kunnen blijven lezen…. zo fijn!

 2. Ximaar

  oktober 3, 2014 at 11:00am

  Gefeliciteerd! En nog veel blogplezier.

  Door je berichtje schoot me te binnen dat ik 10 jaar terug m’n eerste blogberichtje bij webminlog plaatste en dat ik daar niets mee van plan was….

 3. Wieneke

  oktober 4, 2014 at 10:26am

  Je bent een doorzetter, hoor. Veel bloggers van toen zijn al lang gestopt of doen andere media zoals FB. Gefeliciteerd met je jubileum en lekker doorgaan.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)