Burendag…..

“Hé, daar heb je m’n ex!”, riep vorige week een jonge vrouw vrolijk in een aangrenzende rij bij de supermarkt. Er was een man achter haar komen staan, die ook heel enthousiast reageerde. Gezellig, gezellig. Een klant, die weer achter hém stond zei: “Gôh, leuk, dat jullie als ex-en nog zo goed met elkaar omgaan!” “Ja, maar hij is mijn ex-búúrjongen!” zei de vrouw toen. “Verder niks, hoor!” zei de ex.

Nou, toen werd er hardop van alles uitgewisseld natuurlijk, want ze hadden elkaar kennelijk heel lang niet meer gezien. “Waar woon je nu? Ben je getrouwd? Heb je kinderen? Werk je nog? ( Dat tegen de vrouw uiteraard, hè!)

Ze zouden, behalve een burendag ook eens ’n ex-burendag moeten instellen. Nu wonen wij in ons tiende huis, dus dat zou wel een hele club worden, als er niemand is gaan hemelen, wat ik ondertussen weet en ook wel verwacht. Nou, ik zie wel of ik er een tegenkom bij de supermarkt (of  ‘elders’ , wie weet)…..

.....weet je nog.....?

…..weet je nog…..?

 

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)