Jaarverslag…..

Zondag is een heel gezellige dag om jarig te zijn.  Dat heb ik gisteren weer eens uitgeprobeerd. En het was zo. Iedereen heeft iedereen weer eens gezien en ik ben erg verwend met leuke cadeaus ook nog. Zo echt van die dingen waar ze over hebben nagedacht, want hoe ouder je ouders worden, hoe moeilijker het wordt om iets voor ze te verzinnen. Dat besef ik heel goed.

Maar het is ze helemaal gelukt! Een hele mooie vaas kreeg ik, met ook nog een schitterende bos bloemen voor d’r in. Boeken over Engeland, waarvan eentje “Het Engeland van Jane Austen” heet, dat belooft romantiek! Beeldige kaarshoudertjes voor kerst, waarvan ik er een best leuk  het hele jaar kan laten staan. Van mijn lieve buurvrouw, die voor het handwerkbolwerk “Tesselschade-Arbeid Adelt” werkt kreeg ik een met borduurwerk versierd rood  gastenhanddoekje en ook nog handbeschilderde kaarsjes. En ook kreeg ik geld om eens even lekker los te gaan bij Intratuin om het kamerplantenbestand op peil te brengen. Het was allemaal even leuk.

Uit Australië en Friesland kwamen familietelefoontjes, dus het buitenland heb ik ook uitgebreid gesproken. Tot nu toe gaat het best goed met iedereen, ook als ze, net als ik, op leeftijd zijn. Daar is zo’n verjaarstelefoontje ook nuttig voor. Dat je dat weer even weet. Dus óp naar de tachtig, zullen we maar zeggen, hoewel ik nog niet precies weet hoe dat voelt. Zo nu en dan ’n beetje stram, dat weet ik eigenlijk al wel zeker…..

.....maar oud? De dúvel is oud.....!

…..maar oud? De dúvel is oud…..!

2 reacties op “Jaarverslag…..

  1. Paul

    december 6, 2014 at 6:10pm

    Van harte Els. Ik hoop dat er nog vele vitale jaren bij komen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)