Normale waarden…..

‘k Heb al een paar dagen last van een vervelende kou. Gelijk met al die wind kwam die opzetten. Mijn zoon was er al eerder mee doende, maar of ik ’t van hem heb overgenomen, weet ik niet, want we hoesten nog in koor.  Als ik opsta ’s morgens heb ik soms een stemgeluid waar ik zó een ’06-nummer’ mee zou kunnen starten, zo zwoel. Maar ja, na een uurtje en wat koffie is dat al geen optie meer. Ik zou ook geen tekst weten trouwens.

Mijn hoofd zit vol watten en lawaai. Bovendien ben ik zo doof als een kwartel en dat is ook lastig. Hoofdpijn heb ik ook zo nu en dan, maar dat heb ik wel vaker als het waait. Het is allemaal net niet erg genoeg om in bed te blijven, maar je wordt er een beetje landerig van. Het weer helpt ook nog es niet mee.De kranten en de televisie ook niet, hoewel ik wel met genoegen heb gekeken naar de schaatsresultaten dit weekend. Wel helemaal in Rusland en niet gewoon gezellig in Heerenveen.

Nou ja, aan het eind van de week gaat hier de temperatuur alvast naar ‘normale waarden’, zei weerman Gerrit vanavond. Normale waarden, de temperatuur dus, je moet ergens beginnen. Nu de rest van de wereld nog…..

.....op weg naar de normale waarden dan maar.....

…..op weg naar de normale waarden dan maar…..

2 reacties op “Normale waarden…..

  1. Paul

    januari 17, 2015 at 12:18pm

    Die teksten voor de 06-lijn hoef je niet zelf te bedenken hoor! Een studievriendinnetje heeft dat werk gedaan als bijbaantje naast de studie. En die las wat losse oneliners op van een blaadje, soms zelfs tijdens het strijken….

  2. els

    januari 18, 2015 at 12:54pm

    @Paul: hilarische manier om het nuttige met het aangename te verenigen. Ik hoop, dat het ’n beetje goed betaalde, dat bijbaantje…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)