The Sound…..

De film “The Sound of Music” heb ik zeker al acht keer gezien, als het niet meer is. Maar gisteravond ben ik met onze oudste dochter naar de musical van die naam geweest in ons Apeldoornse Orpheus-theater. Ik kom daar niet zo heel vaak, want voor theaterbezoek moet je even sparen tegenwoordig.

Nu was ik er met mijn oudste kind en het was een geweldige uitvoering. Ik heb genoten, al moet ik eerst altijd even wennen aan het volume van de geluidsinstallatie bij zoiets. Maar het waren allemaal goede stemmen en vooral de nonnen hadden een mooi kloosterkoortje samen met hun moeder overste.

Het verhaal is natuurlijk bekend. Wat wil je, na zo’n acht keer film zit dat wel gebeiteld. De film was trouwens het eerste bezoek dat mijn dochter, als vijfjarige samen met haar oma, mijn moeder, ¬†aan een bioscoop bracht. Ze vertelde gisteravond dat ze, toen ze in de pauze buiten even een sigaretje stond te roken, een man hoorde zeggen :”The Sound of Music” was de eerste film die ik zag, samen met mijn oma!” Dat vond ze leuk om te horen!

Het was een mooie avond en het Apeldoornse publiek was dankbaar en enthousiast en zo hoort het ook bij ” The Sound of Music”. Vind ik dan. Het zal voor mij de sound wel zijn die het doet…..sound-of-music

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)