Melkunie-form…..

Staatssecretaris Dijksma was op bezoek bij de Melkunie. Daar hebben ze door uitgedokterde productieprocessen en uitgekiende verpakkingsmaterialen voor elkaar gekregen, dat melk na opening van het pak dágen langer op smaak blijft en dus dubbel zo lang houdbaar. Ook op de voorpagina van onze krant stond een foto van haar, waarop een deskundige haar uitlegde hoe dat allemaal zo gekomen was. En ze mocht nog even proeven ook.

Zoals wettelijk is voorgeschreven in ’n omgeving, waar met voedsel wordt gewerkt, was iedereen die met haar mee liep gehuld in een smetteloos witte jas en had een plastic kapje op om de haren mee te bedekken. Onze staats vond het zonde om haar mooie jurk te bedekken ( ik vind het flauw om te zeggen, dat ze de jas misschien niet dicht kon krijgen) dus had ze die jas nonchalant om zich heen hangen en ook dat plastic kapje vond ze maar onzin om op de juiste manier over haar kapsel te doen. Het moet wel ’n beetje charmant blijven als je ook nog op de foto moet.

Ik ben uiteraard een pietlut dat ik me aan zoiets erger, maar het bewijst maar weer eens: een staatssecretaris staat kennelijk boven de wet. En er is niemand, die dan zegt : Hé, zus, doe dat eens even zoals het hier moet!” Als ik er bij was geweest had ik haar er op aangesproken, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik ooit jaren bij een zuivelfabriek heb gewerkt, waar de witte jassen zelfs op kantoor verplicht waren…..Melk langer houdbaar_0

1 reactie op “Melkunie-form…..

  1. Paul

    januari 24, 2015 at 3:01pm

    Ja, inderdaad een beetje vreemd. Gelukkig drink ik geen melk van de melkunie, dus mijn melk is Dijksma-vrij.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)