Vérgaande dienstverlening…..

…..

.....hoe ver kun je gaan.....?

…..hoe ver kun je gaan…..?

Als het niet zo triest was voor de nabestaanden, zou het een goeie grap zijn geweest. Een mevrouw was overleden en haar dochter regelde bij Essent het e.e.a. rond de energierekening. Dat had nogal wat voeten in de aarde(!), want de administratie bij die leverancier loopt kennelijk niet op rolletjes. Mede doordat het leveringsadres verschilde van het correspondentieadres. Het duurde maanden voordat het eindelijk geregeld was. Vergezeld van een brief, gericht aan de overledene: “ Het spijt ons u als cliënt te verliezen en zijn u graag van dienst op het nieuwe adres.”…..

5 reacties op “Vérgaande dienstverlening…..

  1. Wieneke

    mei 27, 2015 at 10:17am

    Treurig en toch moest ik erg om lachen. Maar snappen doe je zoiets helemaal niet, want een dergelijke situatie zal toch wel vaker voorkomen.

  2. els

    mei 31, 2015 at 2:17pm

    Had mijn bron eigenlijk moeten melden,he? Niet aan gedacht vanwege de Essen te verbazing…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)