Alle (kerst)ballen verzamelen…..!

.....het onbegrepen leed van een kerstboom.....

…..het onbegrepen leed van een kerstboom…..

Vandaag hebben we het huis maar weer ontkerstend. Het versieren voor de feestdagen is veel werk, maar de boel weer weghalen en opbergen minstens zo arbeidsintensief. Je reinste afbraak is het. Maar als kerst eenmaal voorbij is, hou je alles nog even in stand tot na oudjaar,
maar dan ineens ‘past’ het ook niet meer, al dat geglitter en geglim. Kaarsjes branden is in deze donkere dagen nog wel aardig en de kerstkaarten mogen ook nog wel even blijven hangen, daar hebben al die mensen tenslotte allemaal hun best voor gedaan om je die toe te sturen en niet te mailen, maar het nieuwe jaar zet aan tot andere activiteit. En daarvan is het opruimen van de kerstspullen de eerste. Een karwei, dat meestal leidt tot opruimen van alles dat je niet terugzet zoals het stond. Tenminste zo gaat dat bij ons.

We hebben het gezellig gehad met kerst en ook oud en nieuw was leuk. Heb genoten van Herman Finkers. Hij was ouderwets goed, vond ik. Nieuwjaarsdag waren we bij onze oudste dochter en haar mannen en ook dat was gezellig. Veel darten gezien, zeg! Ik krijg d’r gewoon verstand van. Ik las dat alle Nederlanders wel verloren hadden, maar dat twee van hen toch zo’n ruim zesennegentigduizend pegels hadden opgestreken. Niks erg dus om te verliezen, dat zie je maar weer. Als je maar de juiste sport bedrijft.

Maar nu gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag, 4 januari 2016. Ik ga iedereen alsnog een veilig, gezond en voorspoedig jaar wensen, in die volgorde graag. Maak er wat moois van. Begin aan een nieuwe hobby bijvoorbeeld! Darten of zo…..

5 reacties op “Alle (kerst)ballen verzamelen…..!

 1. Irene

  januari 6, 2016 at 12:27pm

  Jullie ook, darten zal het niet worden maar er zijn projectjes genoeg om ons van de straat te houden, zoals trouwens elk jaar 馃檪

 2. Paul

  januari 11, 2016 at 7:26pm

  Darten?! Nee hoor, daarvoor heb ik te weinig richtingsgevoel en dat levert gevaarlijke toestanden op. Jij krijgt dus nog kerstkaarten? Bij mij was het een schamele toestand dit jaar. Het gros gooit een kerstgroet op Facebook. Ongezellig, vind ik dat.

 3. kredit 30000 euro

  november 3, 2016 at 12:32pm

  We have the unsightly green thingy, which takes forever to fill with kitchen waste. Eventually, I roughly sieve and put the chunks back for a second go.We also have heaps of cuttings waiting to be shredded.I wanted a wheelbarrow, after Camps Bay where we couldn’t, 45 degree slope ;~) And now we have a wheelbarrow but it does his DIY, somehow I don’t use it.

 4. http://www./

  november 13, 2016 at 7:34pm

  脙漏脗鈥溍偮兟傗好傗好兟ッ偮嵜偮∶兟偮∶偱捗兟偮济偹哘Q1228557129脙炉脗录脗鈥懊兟γ傗懊傗偓脙楼脗鈥∶偮好兟ッ傗澝偮兟ッ偮嵜偮∶兟ッ偮澝傗∶兟っ偮该偮好兟っ偮该傗偓脙搂脗潞脗搂脙楼脗聧脗隆脙娄脗潞脗聬脙炉脗录脗艗脙楼脗鈥γ偮兟γ傗撁偮懊兟γ傗斆偮犆兟っ偮幻偮幻兟っ偮矫傗⒚兟っ偮好偮っ兟γ偹溍傗溍兟偮偮懊兟ッ偮矫傗⒚兟偮济偱捗兟偮得傗灻兟γ傗撁傗劉脙漏脗陆脗聬脙楼脗鈥γ偮兟偮济偱捗兟偱撁偱该兟ッ偮偱久兟偮好偮兟っ偮幻偮矫兟ッ偱犆偱久兟偮惷傗犆兟偮济偱捗兟っ偮好偮γ兟ッ偮徝偮兟γ偱捗傗∶兟ッ偮偱∶兟ッ偮惷偮嵜兟ッ偮傗斆兟ッ偱犆偱久兟偮惷傗犆兟偮济偱捗兟偮偱∶兟っ偮棵偮∶兟γ偮访偹溍兟ッ偮偮澝兟γ傗姑傗γ兟っ偮棵偮澝兟っ偮好偮っ兟γ偹溍傗溍兟偮济偮 脙陇脗戮脗鈥姑兟ッ偮γ傗—脙楼脗聫脗炉脙陇脗禄脗楼脙搂脗禄脗鈩⒚兟っ偮矫偮犆兟γ偮访偹溍兟ッ偮偮澝兟ッ偮好傗斆兟ッ偹喢偮访兟γ偮徝偮惷兟┟偮偹溍兟γ傗毭偮兟偱∶傗灻兟γ偮访偹溍兟ッ偮偮澝兟っ偮棵偮∶兟傗澝偮兟偮偮懊兟ッ偮矫傗⒚兟C傗偓脗鈥 脙陇脗戮脗鈥姑兟ッ偮γ傗—脙陇脗陆脗聽脙娄脗茠脗鲁脙娄脗沤脗楼脙楼脗聫脗鈥斆兟γ偮泵傗∶兟γ偮偮久兟偮济偱捗兟っ偮矫傗犆兟ッ偮徝偹喢兟っ偮该偮嵜兟γ偲捗偮趁兟偮偮┟兟ッ偮偮姑兟γ傗撁偮姑兟偱该偮ッ兟┟偮伱傗溍兟傗∶偮兟ッ偮访偮泵兟偱∶傗灻兟偱撁偱该兟ッ偮偱久兟ッ偮傗溍兟ッ偮惷偮嵜兟C傗偓脗鈥 脙陇脗戮脗鈥姑兟ッ偮γ傗—脙娄脗鈥毭偮兟γ偲捗偮趁兟偮幻傗劉脙漏脗垄脗鈥犆兟ッ偮偮济兟┟傗偓脗聛脙搂脗陇脗录脙楼脗艩脗啪脙搂脗鈥毭偮姑兟っ偮好傗姑兟γ偲捗傗γ兟偮济偱捗兟っ偮矫傗犆兟γ偹溍偮兟ッ偮徝偹喢兟っ偮该偮嵜兟γ偲捗偮趁兟偮偮┟兟傗∶偮兟ッ偮访偮泵兟偱∶傗灻兟┟偱∶偮惷兟偮偮伱兟γ偱∶偮疵兟┟偱撁偮裁兟偮济偮伱兟偮棵傗劉脙娄脗鈥斆偮睹兟γ傗毭偮兟ッ偮懊偮泵兟┟偱撁傗偓脙篓脗娄脗聛脙楼脗藛脗掳脙娄脗藛脗鈥樏兟っ偮幻偮兟γ偮徝偮惷兟っ偮久傗好兟ッ偱犆偱久兟偮惷傗犆兟偱∶傗灻兟ッ偮嵜偮∶兟偮济偱捗兟γ偹喢傗樏兟っ偮幻偮兟偱∶傗灻兟ッ偮嵜偮∶兟ッ偮徝偮兟っ偮幻偮ッ兟偮偮┟兟γ傗毭偮兟┟偱∶偮徝兟γ傗灻偮徝兟偱∶傗瀉脙篓脗陆脗卢脙楼脗赂脗聬–脙漏脗鈧偮伱兟偮っ偮济兟C傗偓脗鈥毭兟偮幻傗劉脙楼脗庐脗垄脙娄脗藛脗路脙陇脗驴脗聺脙楼脗炉脗鈥犆兟っ偮好傗犆兟┟偱∶偮惷兟偮偮伱兟偱∶傗灻兟ッ偮惷偱捗兟γ傗斆偮睹兟っ偮姑偱该兟ッ偱矫偮幻兟┟傗劉脗陇脙陇脗潞脗鈥犆兟ッ偮偮⒚兟γ偹喢偮访兟偱∶傗灻兟ッ偮惷偱矫兟┟偮∶偮久兟っ偮姑傗姑兟ッ偮棵偮兟C傗偓脗鈥毭兟γ偱撁偮兟ッ傗好偮⒚兟┟偹溍偱该兟っ偮幻偮ッ兟偱撁偱该兟ッ偮偱久兟っ偮幻偮C兟ッ偮济傗偓脙楼脗聧脗隆脙拢脗鈧偮怮Q:1228557129脙拢脗鈧傗樏兟ッ偱犆偱久兟偮惷傗犆兟C傗偓脗聛脙楼脗藛脗鈥犆兟ッ偹喢偮兟γ偮徝偮惷兟っ偮久傗7脙楼脗陇脗搂脙漏脗鈥溍偮睹兟偮∶偱捗兟ッ偮嵜偮;脙陇脗赂脗颅脙楼脗鈥好偮矫兟┟傗溍偮睹兟偮∶偱—脙楼脗路脗楼脙楼脗鈥⒚傗犆兟┟傗溍偮睹兟偮∶偱—脙楼脗禄脗潞脙篓脗庐脗戮脙漏脗鈥溍偮睹兟偮∶偱—脙楼脗鈥犆偱撁兟っ偮该偱∶兟┟傗溍偮睹兟偮∶偱—脙陇脗潞脗陇脙漏脗鈧偱∶兟┟傗溍偮睹兟偮∶偱—脙娄脗鈥姑傗好兟ッ傗⒚傗犆兟┟傗溍偮睹兟偮∶偱—脙漏脗鈥毭偮兟γ傗澝偮棵兟┟傗溍偮睹兟偮∶偱抂脙搂脗陆脗鈥樏兟っ偮该偱犆兟┟傗溍偮睹兟偮∶偱捗兟偮济偹喢兟ッ偮徝偮C兟っ偮幻偮っ兟ッ偮嵜偮∶兟偮济偱捗兟傗澝偮得兟ッ偮偮惷兟偮偮伱兟っ偮姑偮γ兟偮济偱扷脙搂脗鈥好偮久兟偮济傗懊兟┟傗⒚偮棵兟γ偱撁偱该兟っ偮久傗好兟ッ偮好傗,脙陇脗驴脗聺脙篓脗炉脗聛脙楼脗鈥γ偮兟γ傗撁偮懊兟ッ偮济傗偓脙娄脗藛脗路,脙陇脗驴脗聺脙篓脗炉脗聛脙楼脗录脗鈧兟γ偹喢偮访兟偮得傗灻兟γ傗撁傗劉脙漏脗陆脗聬脙楼脗鈥γ偮,脙陇脗驴脗聺脙篓脗炉脗聛脙楼脗赂脗娄脙搂脗艙脗鸥脙楼脗庐脗啪脙娄脗艙脗鈥懊兟γ傗⒚偹喢兟ッ偮济傗偓脙娄脗藛脗路脙楼脗沤脗鸥脙陇脗禄脗露,脙娄脗鈥懊偮棵兟γ偱矫偮ッ兟γ偱捗傗∶兟ッ偮偱∶兟ッ偮惷偮嵜兟ッ偮傗斆兟ッ偮济傗偓脙娄脗藛脗路脙娄脗藛脗鈥樏兟っ偮幻偮兟偱∶傗灻兟ッ偮傗斆兟γ傗斆偮兟γ偹溍偮兟偮济偱∶兟偮疵偮兟┟傗∶偮徝兟偮济傗姑兟┟傗偓脗鸥脙楼脗潞脗娄脙炉脗录脗鈥姑兟っ偮棵偮∶兟偮傗懊兟偮济偮伱兟γ偹喢傗樏兟っ偮幻偮兟ッ偮该偱捗兟γ偱撁傗好兟っ偮该偱 脙娄脗艙脗鈥懊兟┟傗⒚偮棵兟γ偱撁偱该兟┟偱撁傗偓脙篓脗娄脗聛脙搂脗拧脗鈥灻兟ッ偮偮⒚兟γ偹喢偮访兟ッ偮幻偮好兟偮傗姑兟┟傗⒚偮棵兟γ偱撁偱该兟ッ偮惷偹喢兟っ偮矫偱撁兟ッ傗γ偮趁兟偮趁偮幻兟偮济偱捗兟ッ偮矫偮济兟γ偮偮っ兟っ偮棵偮∶兟っ偮幻偮幻兟偮济偱捗兟ッ傗γ偮泵兟ッ偮惷偱捗兟偮得偮⒚兟ッ偹喢偮┟兟C傗偓脗鈥毭兟ッ偮γ傗毭兟γ偱撁傗懊兟┟偱撁傗偓脙篓脗娄脗聛脙篓脗炉脗路脙篓脗聛脗鈥澝兟偮趁偮幻兟偮济偮伱兟┟偮澝偱久兟偮偱∶兟ッ傗姑偮棵兟γ傗懊偮懊兟偮济偮 脙楼脗庐脗垄脙娄脗藛脗路脙搂脗拧脗鈥灻兟γ偮幻偮∶兟γ傗灻偮徝兟γ偹溍偮兟γ偹喢傗樏兟っ偮幻偮兟偱∶傗灻兟ッ偮棵偲捗兟γ傗灻偮棵兟γ偮偮⒚兟偮棵偱矫兟ッ傗γ傗懊兟┟偮∶偮久兟ッ傗γ偮兟ッ偮徝偮该兟ッ偮傗斆兟γ傗斆偮兟偮济偱 脙楼脗鈥γ偮兟ッ偮徝偮该兟γ傗懊偮兟偮∶偱捗兟ッ傗好偮矫兟ッ偮偮睹兟┟傗∶傗樏兟偱久偮嵜兟γ傗撁偮姑兟┟傗櫭偹喢兟ッ傗櫭偱捗兟γ傗澝偮棵兟偮傗撁兟偮济偱捗兟ッ偱撁偮兟γ偮趁傗⒚兟ッ偮久傗姑兟C傗偓脗聛脙娄脗鲁脗鈥⒚兟偮傗灻兟偮傗灻兟ッ偮偱∶兟偱∶傗灻兟偱捗偲捗兟ッ傗好偮疵兟ッ傗犆傗γ兟ッ偮济傗偓脙楼脗卤脗鈥⒚兟っ偮该偱∶兟ッ偱犆偮∶兟偮济偱 脙篓脗鈥∶偮兟っ偮该偮幻兟偮幻偮徝兟偮惷偮ッ兟C傗偓脗聛脙篓脗鈥∶偮兟偮疵偱该兟傗好偹喢兟っ偮好偮徝兟C傗偓脗聛脙篓脗鈥∶偮兟γ偹喢傗樏兟偮好偮γ兟γ偮澝偱该兟C傗偓脗聛脙篓脗鈥∶偮兟γ傗姑傗γ兟┟偮C偱矫兟┟傗劉脗漏脙拢脗鈧偮伱兟ッ偹喢傗∶兟ッ偮偱久兟っ偮该偮好兟ッ偮懊偮徝兟っ偮济偮伱兟っ偮该偱∶兟C傗偓脗聛脙楼脗鈥犆偱撁兟γ偮懊傗樏兟C傗偓脗聛脙楼脗鈥犆偱撁兟っ偮该偱∶兟ッ偮徝偱犆兟ッ傗犆偱撁兟γ偮澝傗樏兟偮幻偮徝兟γ偮得偱矫兟偱∶傗灻兟ッ偮徝傗樏兟ッ偮泵傗⒚兟γ偱撁偮嵜兟ッ偱犆偮∶兟C傗偓脗鈥毭兟ッ傗γ偮兟ッ偮徝偮该兟γ傗撁傗∶兟ッ偱捗傗撁兟偮济偱 脙篓脗炉脗拧脙陇脗驴脗隆脙垄脗鈧傗澝兟傗澝偮兟ッ偮棵偲捗兟ッ偮伱偱∶兟っ偮好傗姑兟偮济偱捗兟偮偱∶兟っ偮棵偮∶兟っ偮该偮好兟っ偮好偮 脙篓脗搂脗鈥灻兟偱捗偲捗兟⒚傗偓脗鈥澝兟偮傗灻兟偱捗偲捗兟偮偮∶兟偮惷傗犆兟偮济偱捗兟っ偮久偮澝兟γ偮趁傗⒚兟γ偮裁偮幻兟っ偮济偮 脙漏脗芦脗藴脙娄脗鈥⒚偹喢兟⒚傗偓脗鈥澝兟偱撁偱该兟偮偱∶兟γ偱撁偮嵜兟ッ偱犆偮∶兟偮济偱捗兟┟偮偹溍兟γ傗⒚偹喢兟っ偮久偮棵兟γ偮嵜偮 脙楼脗鈥櫭偱捗兟偮懊偮惷兟⒚傗偓脗鈥澝兟ッ偮惷偱捗兟偹喢偱该兟ッ傗γ偮泵兟γ偮得偱矫兟偮济偱捗兟ッ偹喢傗好兟ッ偮幻偮好兟ッ傗櫭偱捗兟偮懊偮惷兟ッ傗γ偮兟ッ偮徝偮该兟ッ偮徝偮C兟ッ偮徝偮访兟偮济偱 脙陇脗禄脗楼脙楼脗庐脗啪脙楼脗艩脗鈥好兟C傗偓脗聛脙娄脗鈥⒚偹喢兟偱矫傗∶兟偮傗姑兟偮睹偮趁兟っ偮好偱矫兟ッ偮该傗毭兟ッ偱撁偮 脙搂脗鈥澝偮兟γ偱撁偮嵜兟ッ偱犆偮∶兟C傗偓脗聛脙陇脗戮脗驴脙娄脗聧脗路脙娄脗聺脗楼脙篓脗碌脗垄脙楼脗戮脗鈥斆兟ッ偮徝偮C兟偮⒚傗 脙楼脗麓脗鈥∶兟ッ偮懊偱∶兟偮伱偱捗兟っ偮该偱∶兟┟偮伱傗溍兟ッ偮久偮访兟偮济偱捗兟┟偮伱偮得兟ッ偮偹喢兟γ偮趁傗⒚兟ッ偮久傗姑兟γ偮趁傗⒚兟偮傗 脙拢脗鈧傗偓脙娄脗鈧偮ッ兟γ傗毭偮兟γ傗懊傗偓脙娄脗鈧偮ッ兟C傗偓脗聛脙娄脗鈧偮澝兟γ傗毭偮兟γ傗懊傗偓脙娄脗鈧偮澝兟γ偮该偮┟兟┟偮γ偮兟γ偮徝偮惷兟偮っ偮:脙楼脗艙脗篓脙娄脗艙脗卢脙楼脗聧脗隆脙篓脗隆脗艗脙篓脗麓脗颅脙陇脗鹿脗掳脙搂脗拧脗鈥灻兟ッ偮嵜偮∶兟ッ偮徝偮兟傗澝偮兟っ偮好偱矫兟γ傗澝偮睹兟傗斆偮徝兟っ偮矫偮棵兟傗澝偮兟偮济偮

 5. texas car inspection requirements

  april 11, 2017 at 10:57pm

  A gorgeous set Paula, the colour is fantastic, and that the clutch is wood I would never have thought-how beautiful with those stamps. Also love the necklace and the wonderful bottle. All fantastic.Hugs,Dorthe

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)