Energiecrisis…..

.....tukkie.....

…..tukkie…..

Zoals waarschijnlijk bekend, zijn mijn kloris en ik mensen op leeftijd. Niks mis mee, dat gaat vanzelf. En nu we een beetje een soort griepachtige toestand hebben afgewerkt met z’n allen hier in huis, die griepprik heeft dit jaar dus niet geholpen, hebben we een beetje last van slaapaanvallen op de raarste momenten van de dag. Energieverlies, we zakken zo nu en dan een beetje weg. Welnee, geen ouderdom, ben je mal!

Onze zoon, die zelf ook ziek is geweest, is al weer aardig de oude ondanks nog wat gehoest, maar is eigenlijk al weer snel aan het werk gegaan vanwege zijn bedrijf, dat geen kaboutertjes in dienst heeft. Zo nu en dan komt hij even koffie halen en zo kwam hij gisteren binnen en zei:
“Zo, welkom in Huize Avondzon!”…..Tja, wij zaten dus gewoon te pitten. We namen ook maar snel koffie, ’t moet toch niet gekker worden, zeg…..

.....tukkie 2.....

…..tukkie 2…..

9 reacties op “Energiecrisis…..

 1. Irene

  april 23, 2016 at 8:17pm

  Haha, tja, maar wat geeft het eigenlijk. Je doet toch gewoon waar je zin in hebt zeker.

 2. els

  april 24, 2016 at 1:07am

  Slaap is heilig in de dierenwereld dus er is niks aan de hand natuurlijk!

 3. Wieneke

  april 24, 2016 at 10:10am

  Dat zijn gewoon powernaps. Als je zo’n dutje hebt gedaan, dan kun je weer volop knallen 😉

  • kfz haftpflicht vergleich

   oktober 12, 2016 at 5:49pm

   I downloaded the beta and got the update over the weekend. This is a wonderful product you are providing for the public…I absolutely love it and am sharing it with the BlackBerry and iPhone users of my church.Thanks!

  • http://www./

   november 1, 2016 at 7:36pm

   oh and I forgot to mention, another way for google to make money? Oh yeah, because they charge us loads to use all their website… Oh wait, they're free..They have to make money somehow, so even if they did make $1/2 off this, why complain, simply dont buy them?

  • http://www./

   november 4, 2016 at 6:03am

   November 1, 2012 at 3:58 amhow do you do this in photoshop cs5? I know in gimp you go to filters>animation> Optimize I know it can be done because I see gifs with parts in them that don’t move that were made in photoshop. I make gifs for tumblr so I want to make them the smallest size possible. Reply

  • http://www./

   januari 17, 2017 at 2:35pm

   Thanks Charlotte, printmaking is a really rewarding form of art making, I hope you enjoy your studies! Send images of your work if you want to share. – Vince

 4. Paul

  april 27, 2016 at 5:11pm

  Daar ben je ook gepensioneerd voor, toch? Doen en laten waar jezelf zin in hebt. En wat doen jullie dan ’s nachts?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)