Vrolijke momenten…..

.....zoiets dus in tweevoud.....

…..zoiets dus in tweevoud…..

…..Die zijn er misschien wat minder vandaag de dag, maar van de week liepen een man en een vrouw zo onbedaarlijk te lachen toen ze het winkelcentrum binnenkwamen, dat verschillende mensen ze verbaasd aankeken. “Ja, sorry, onze pilletjes waren op!” zei de man, nog nahikkend.
Ik had best willen weten, waarom ze zo’n pret hadden, maar ja, uit privacyoverwegingen ga je dat natuurlijk niet vragen.

Mijn kloris volgt radioprogramma’s via zijn hoofdtelefoon, vooral als de rest van de familie tv kijkt bijvoorbeeld. En dan zit ie soms ook zo te grijnzen dat ik wel zou willen weten waarom hij dat doet. Vast om iets leuks. Soms legt ie ’t even uit, maar heel vaak ook niet. Heb ik weer een vrolijk moment gemist.

We hebben nog wel andere vrolijke momenten ook, hoor. Vorige week dat mooie concert in de Grote Kerk, een Gershwin-avond, gekregen van onze kinders vanwege onze 55-jarige huwelijkstrouw. Dat was een zeer vrolijk moment, dat een hele avond duurde. Hartstikke leuk. En onze jongste dochter, die zomaar 50 werd en voor wie wij het huis vrolijk hebben versierd, terwijl ze zelf aan het werk was. We hebben haar goed kunnen verrassen met leuke cadeaus, waar ze heel vrolijk van werd.

Nee, het komt wel goed met onze vrolijkheid, geen pilletjes voor nodig, niet zo uitbundig en onbedaarlijk, dat iemand er last van zou kunnen hebben. En nee, dat hoeft niet elke dag, maar zo nu en dan…..gezellig!

2 reacties op “Vrolijke momenten…..

  1. Klaas en Syb

    november 21, 2016 at 10:26pm

    Gefeliciteerd met jullie 55 jarige huwelijk

  2. Els

    november 22, 2016 at 1:37am

    Dank je wel, familie! Alles goed bij jullie?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)