Merkwaardig…..?

Onze huidige auto is een Ford Focus. Kan ie niks aan doen, dat is nou eenmaal zo. Maar na het getrumpetter van de Amerikaanse president en de reactie van Ford daarop, wordt onze volgende auto geen Ford. Geen waardig merk meer…..

.....Trumps 'last post' for Mexico.....

…..Trumps ‘last post’ for Mexico…..

2 reacties op “Merkwaardig…..?

  1. jan

    februari 6, 2017 at 9:39am

    Mijn vrouw ruilt om de twee jaar haar auto in voor een nieuwe. Ze begint over een week aan haar tiende Ford. De nieuwe Ka+ deze keer. Ze zal één van de eersten in het land zijn die met dit nieuwe model rijdt. We doen niet aan een ban, want dan kun je feitelijk niks meer kopen. Overal kleeft wel iets aan.

  2. Paul

    februari 6, 2017 at 9:15pm

    Heerlijk dat je zo principieel bent. Ik heb dat ook, al heb ik een Seat. Daar komt geen nieuwe meer van vanwege de sjoemelsoftware.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)