Belangrijk…..

.....?.....

…..?…..

Dat is voor iedereen verschillend. Wat de een het ‘einde’ vindt, daar komt een ander z’n bed niet voor uit. Dauwtrappen bijvoorbeeld. Dat deden mijn kloris en ik in onze zeer jonge jaren nog wel. Stonden we om vijf uur op en gingen wandelen. Kloris is nog wel eens midden op een uitgestorven weg gaan zitten, gewoon voor de grap, op wat nu de A1 is bij Bussum. D’r kwam toch niks aan. Zoiets zou nu iets minder slim zijn. En dauwtrappen doen we trouwens ook niet meer. Ben je gek, voor alles is een tijd.

Wat voor tijd het momenteel is? Ik weet het niet meer. Ongelukken en aanslagen, waarvan je niets begrijpt, ook niets kúnt begrijpen. Zo’n man als Donald Trump, onbegrijpelijk hoe die aan zoveel macht is gekomen. Hij is in hoog tempo met plakband aan het rondreizen en vertelt in toespraken wat iedereen moet doen om het Amerika naar de zin te maken. En de belangrijke heer Trump in het bijzonder. Amsterdam en Stockholm waren volgeladen met fans van Ajax, die gehoopt hadden dat de club een belangrijke prijs zou winnen. Ik hoorde wat dat financieel zou betekenen, maar ook hoe belangrijk fans het ‘winnen’ op zich vinden. De roze trui in de Giro van Tom Dumoulin, ook al zo belangrijk. Ze moeten ook nog een regering in elkaar zien te knutselen, terwijl al die partijen op veel belangrijke punten van elkaar verschillen. Zóveel belangrijks op een rijtje, je houdt het niet bij en wordt er treurig van.

Ik denk, dat ik mijn tuintje maar es ga wieden. Mijn nuttige en belangrijke strijd tegen het zevenblad. Poeh, als je dát niet bijhoudt…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)