Keuri(n)g…..

.....de waterweg.....

…..de waterweg…..

Eén maal per jaar worden kloris en ik samen door de APK gehaald. Moeten we bloed laten prikken en urine inleveren, dat wordt dan nagekeken op ongewenste verschijnselen. We waren bij de praktijkassistente, die zich ons herinnert, maar ons dus niet zo vaak ziet. Ze had de uitslagen van die onderzoeken in haar computer. We zitten nog goed in elkaar. Bloeddruk uitstekend, nieren werken nog prima, cholesterol en suiker netjes onder de limiet voor ons allebei, we wegen nog hetzelfde ietsje teveel als vorig jaar dus we kunnen er wel weer tegen. Zijn we blij mee uiteraard.

Onze oudste zoon zette in de familie-app: “Pa en ma goed door de APK. We zitten dus nog een tijd met ze opgescheept.” Jongste zoon reageerde: “Ah, fijn om te horen. Op tijd water geven is het geheim toch?” De twee dochters roepen gewoon: “Gelukkig!” en “Fijn!!” Zoek zelf maar uit hoe fijngevoelig onze familie in elkaar zit.

Gisteren was kloris jarig. Hij kreeg, behalve een cadeaukaart voor de Mediamarkt van Karin, z’n oudste dochter en gezin, nogal wat alcoholica. Samen met wat ie al kreeg bij Vaderdag haalt ie de kerst daar wel mee volgens mij. Er was ook een fles wijn bij van Ingrid, waar een fles water bij verpakt zat. Moet hij d’r bij doen. Nou, dat is ie wel gewend, hoor. Daarom hebben we alletwéé zo’n goeie bloeddruk….!

2 reacties op “Keuri(n)g…..

  1. Jenni

    juni 29, 2017 at 2:19pm

    Mooi dat de APK weer met een jaartje verlengd is en alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van “Kloris”

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)