Tekortkoming…..

.....dit is natuurlijk het meest ideaal.....

…..dit is natuurlijk het meest ideaal…..

Op zoek naar de prangende vragen des levens stond er vandaag een artikel in de krant over het verschil in lengte van mannen- en vrouwenlijven. Meestal vindt men dat een man langer moet zijn dan zijn vrouw of vriendin. Dat staat beter. Dat vinden de meeste betrokkenen zelf ook.

Het zou mij niks kunnen schelen, denk ik. En dat zal voor veel mensen gelden. Als ie maar lief is. Nou krimp ik in dit stadium van mijn bestaan alleen maar dus ik ga gewoon de goeie kant op. Mijn kloris was altijd al langer dan ik en krimpt volgens mij ook minder en niet zo snel. Ik zeg trouwens gewoon dat mijn aanrecht steeds hoger wordt, heel vreemd is dat.

Bovendien heeft kloris altijd over onze maatverhouding gezegd dat ie blij was dat hij zijn leed kon overzien…..

2 reacties op “Tekortkoming…..

  1. Wieneke

    oktober 24, 2017 at 4:47pm

    De humor van jouw kloris is absoluut onovertroffen 🙂 Ik kan helemaal blauw liggen om dit soort uitdrukkingen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)