Sweet seventeen…..

.....time flies.....

…..time flies…..

Nee, ik niet, ga weg! Dát is lang geleden, zeg! Nee, mijn Elswhere.org is jarig geweest deze week. Mijn log werd zeventien en heeft gelukkig weinig last van pubergedrag. De logmoeder soms wel, maar dat terzijde.

Nu ik er over nadenk hebben onze kinders zich ook best aardig gedragen toen ze zeventien waren. Natuurlijk waren er wel es wat dingetjes waarvan wij dachten: “doe dat nou niet” of “moet dat nou zo?”, maar meestal kwamen ze daar zelf wel achter. Grote rampen hebben we niet beleefd. Andere tijd ook, hoor, dat besef ik terdege. Maar je kunt als ouders ook gewoon geluk hebben.

Als je vandaag de dag zeventien bent valt het soms echt niet mee. Computer en telefoon beheersen je leven, bijbaan om geld omhanden te hebben, school, familie, vrienden, sporten, aan slapen kom je onvoldoende toe. Ik benijd de ouders van vandaag dan ook niet.

Maar hou maar in gedachten: sweet seventeen zijn ze allemaal, hoor! Elswhere.org natuurlijk ook…..

5 reacties op “Sweet seventeen…..

 1. Wieneke

  augustus 31, 2018 at 1:35pm

  Ik sluit me aan bij Irene. Ik vind 17 jaar lang webloggen een hele prestatie. Menigeen haalt dat absoluut niet. Op naar 20 jaar, Els.

 2. Paul

  september 3, 2018 at 7:35am

  Van harte! En ik ben er trots op dat ik al die jaren al mee lees.

 3. Arnoud Hugo

  september 10, 2018 at 11:50pm

  Ja, ik ben een beetje laat, maar dat geeft niet. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal, waarde collega! Still going strong. Volgende maand ben ik zelf aan de beurt met het 17 jarig jubileum. Ongelooflijk wat er allemaal gebeurd is in die tijd.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)