Driedaagse…..

Als je op een vrijdag jarig bent, zoals ik vorige week, en het dan op zondag viert met je familie, kun je er van uitgaan, dat je drie dagen jarig bent. Op zich heel gezellig, hoor! Je moet er even rekening mee houden met de boodschappen, maar dat is allemaal prima gelukt. Behalve wat betreft onze jongste zoon, die niet kon komen omdat er geen treinverkeer was tussen Utrecht en Apeldoorn en hij niet gemotoriseerd is. Er zitten twee weken tussen de verjaardag van onze jongste dochter en de mijne en hadden we ‘m toen al gezien en in december moet je sowieso waken voor een familie-overkill, dus was dat niet zo erg. Hij houdt toch wel van z’n moeder.

Mijn zusje en haar man waren er en die zien ons volk niet zo vaak, de achterneefjes al helemaal weinig, dus dat was ook leuk. Al die lange knullen hadden ze gezien toen ze peuters en kleuters waren. Zo gaat dat als je niet allemaal in dezelfde straat woont. Vroeger was dat soms anders, hè? Woonde je op elkaars lip. Ik vind dat eigenlijk wel goed geregeld nu, áls je elkaar dan treft heb je wat te vertellen en dat is leuk. En de oma’s kleppen telefonisch en app-technisch toch wel over je.

Ik heb kaartjes gekregen, hele leuke creatieve, ik ben veel gebeld, zelfs uit Australië en ben gefeliciteerd op Facebook, op mijn zelden door mij gebruikte account. Dus ik ben niet vergeten en er is moeite voor me gedaan. Ik heb ook leuke cadeautjes gekregen. Ik had gevraagd om een ‘actuele’ foto van onze vier kleinzonen op ’n rijtje, niet-actuele heb ik in overvloed, maar dat was nu nog niet gelukt. Ik kreeg een mooie creatief ontworpen ‘tegoedbon’. Ik zal hem zuinig bewaren.

Ik had dus een gezellige driedaagse…..

.....kijk, en daar doe ik dan drie dagen over.....

…..kijk, en daar doe ik dan drie dagen over…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)