Hesje…..

Als mijn kloris gaat fietsen met zijn voorrijder heeft ie altijd een fietshelm op en een geel veiligheidshesje aan. Zo’n hesje kun je voor je goeie fatsoen nu eigenlijk niet meer dragen. Ze zien je meteen aan voor een ontevreden demonstrant. Daar hebben die betogers helemaal niet over nagedacht! Dat er ook mensen zijn, die het misschien best wel met hun bezwaren eens zouden kunnen zijn, maar daar geen geel hesje voor aantrekken. Alleen maar voor hun veiligheid als ze achterop op een tandem zitten. Om op te vallen, dat wel.

.....'n mooi-weer-demonstrant, die bestaan ook..... (foto Paul Ritter)

…..’n mooi-weer-demonstrant, die bestaan ook….. (foto Paul Ritter)


Nou ja, de hesjesindustrie is er bij gebaat. Dat willen al die demonstranten van nu ook voor zichzelf uiteraard…..

1 reactie op “Hesje…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)