Kerstboodschap…..

Onze zoon en ik hebben gisteravond iets gedaan, wat we nog nooit hebben meegemaakt: de boodschappen voor de kerstdagen om 8 uur ’s avonds doen. De winkel waar we dat deden was tot 10 uur open en het was er zéér rustig. Afgezien van een paar vakkenvullers, die de ruimte en tijd hadden om een beetje met mekaar te dollen, kwamen we maar een paar klanten tegen. En dat was lekker, zeg! Een lijstje met wat we nodig hadden was thuis al gemaakt, mijn zoon en ik koken samen voor de familie die komt aanschuiven en veel kan al van tevoren. Helemaal geen paniek.

De supers zijn op drukte voorbereid, dat kon je wel al zien, volle schappen. Maar dat is dan niet onze drukte. Meestal besteden we onze zaterdagavond anders, maar deze vredige winkelrust was echt geweldig. Dat hebben we alvast te pakken. Het is ook wel es leuk om te zien, dat er hele rijen winkelwagentjes staan en je niet een van de laatste hebt. Dit was eenmalig natuurlijk, maar toch. Rust in de tent.

Dat wens ik iedereen deze kerst. Met al die dagen achter elkaar komt er veel denkwerk aan te pas. Veel gezelligheid dan maar en donderdag is weer een gewone dag. Er zijn mensen, die daar naar uitkijken. Gewoon lekker een beetje optisch opruimen, krantje lezen, er is vast nog van alles over dus geen probleem met eten of zo en genieten van de rust…..Fijne dagen!

.....ja, sorry, dit is helemaal in Zweden.....

…..ja, sorry, dit is helemaal in Zweden…..

1 reactie op “Kerstboodschap…..

  1. Irene

    december 23, 2018 at 3:08pm

    Jullie allemaal fijne dagen, dat komt wel goed zo te zien.
    Ik heb 26 december een afspraak bij de kapper. Kwam toevallig zo uit. ‘bent u dan open???” Ja, hoezo? 2e kerstdag doen ze hier in België niet aan.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)