Nooit te oud om te leren…..

Procrastinatie…..ik had er nog nooit van gehoord. En ik blijk er nota bene kampioen in te zijn! Ik las het woord bij Irene, van Anderzijds en moest het dus opzoeken. Wikipedia legt uit, dat het woord in het Nederlands te maken heeft met “uitstelgedrag”. Als je dat vertoont verwacht je, dat een taak die eigenlijk wél moet, de oorzaak zal zijn van stress en sowieso moeilijkheden. Daarom stel je ‘m uit.

Bij mij slaat het eigenlijk alleen maar op kasten, zolder en schuur opruimen en dingen wegdoen. Hoe ouder je wordt, hoe meer last je krijgt van procrastinatie. Goh, dat er zo’n mooi woord voor is…..

2 reacties op “Nooit te oud om te leren…..

  1. Wieneke

    november 21, 2019 at 12:20pm

    Uitstelgedrag bij het ouder worden? Nou, ik wou dat ik er eens last van kreeg. Altijd maar dat plannen, in het vooruit denken en werken is ook niet alles, hoor. Ik kan wel eens jaloers kijken naar mensen die lekker van alles van plan zijn …. en blijven 🙂

  2. Els

    november 21, 2019 at 3:14pm

    @Wieneke, maar eigenlijk moeten we het wel hebben vn mensen zoals jij! Wees maar jaloers, wij blijven wel met de rommel zitten. Elk voordeel heeft z’n nadeel…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)