Mopje…..

Misschien had je ‘m al gehoord of gelezen, maar ik moest er erg om lachen: “Iemand in de supermarkt liep met een stapel pakken wc-papier in z’n armen. Een klant hield ‘m aan en zei”Vind je dat zelf nou niet asociaal om te doen, een beetje te lopen hamsteren met toiletrollen? Er blijft niks over voor iemand anders!” “Mee eens, hoor meneer! Maar mag ik nu weer even verder gaan met vakken vullen?”…..

2 reacties op “Mopje…..

  1. Irene

    maart 17, 2020 at 7:02pm

    Haha, nee kende hem nog niet. Nu zijn wij zelf wel weer eens aan een bescheiden 4-pak wc papier toe maar denk je dat ik die durf te gaan halen. Dan word ik met de vinger nagewezen. Misschien moet ik ’s avonds na donker gaan 😀

  2. Wieneke

    maart 18, 2020 at 1:43pm

    Prachtig! Gelukkig had ik al een dikke maand geleden 24 rollen gekocht, domweg omdat er een aanbieding was. Ik zou het nu niet durven, hoor 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)