Bolder…..

Er zijn in de buurt kinderen, je mag namelijk nogal jong aan een bijbaantje beginnen in die sector, die reclamefolders rondbrengen. Veel zal zulk werk niet opleveren, maar alle beetjes helpen als je ergens voor aan het sparen bent.

Het zijn behoorlijk wat reclameblaadjes bij elkaar. Maar ze zitten dan meestal wel verzameld in plastic verpakt. Dat bezorgt wel prettig. Dan gaat alles mee in een bolderkar. Die hadden wij vroeger ook voor het vervoer van jeugdig volk in de vakantie. Of voor de boodschappen uit de campingwinkel.

Eigenlijk vind ik dat altijd een leuk gezicht, zo’n bewaard houten karretje met van die rooie randjes en zo’n lange trekstok. Vroeger zaten ze d’r in, die kleuters en nu zijn ze ermee ‘aan het werk’ …..

1 reactie op “Bolder…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)