Aantal…..

Kan iemand mij uitleggen waarom er in een rol beschuit altijd 13 zitten? Ik vind dat een raar aantal. Ja, okay, er zijn ernstiger dingen om je druk over te maken, maar wij eten vaak beschuit-met-aardbeien. Dat kost dan een hele rol . Moet je d’r altijd een verloten of zo. Of iemand extra gaan bevoordelen. Mijn zoon dacht, dat de fabriek er een extra in deed als goedmakertje bij breuk. In welk Bolletje zou die gedachte zijn opgekomen…..?

4 reacties op “Aantal…..

 1. Ria Davids

  september 1, 2020 at 3:14pm

  Je vindt het antwoord op bolletje.nl/veelgestelde-vragen (en dan in de rubriek ‘over onze producten’)

 2. Wieneke

  september 2, 2020 at 12:08pm

  Niet gek gedacht, van die breuk. Ik koop altijd Bolletje volkoren omdat ze redelijk heel blijven. Eigen merk AH vind ik eigenlijk lekkerder, maar ik word knettergek van al die stukken en brokken. Ik wil héle beschuit en anders niet. 🙂

 3. Els

  september 2, 2020 at 3:17pm

  @Ria: Ach ja, niet aan gedacht. Bedankt. Maar dan zijn álle beschuitovens zeker dertien beschuiten breed, want het aantal is bij alle merken hetzelfde.Breuk of geen breuk.

 4. Els

  september 2, 2020 at 3:19pm

  Wieneke: Wij kopen om dezelfde reden ook altijd Bolletje volkoren, want ik wil ook héle!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)