Wenselijk…..

Mijn kerstkaartenbusiness loopt in de soep dit jaar. Ik heb altijd gevonden dat je zoiets niet digitaal moest regelen, maar iedereen per post de beste wensen voor een gezellige kersttijd en vooral een zeer gelukkig en gezond nieuw jaar moest doen toekomen.

Maar ik kom wat kaarten tekort, of ze zijn door hun afbeelding te kinderachtig voor onze doelgroep: beertjes d’r op, kerstbomen met veel cadeaus en verheugde kindertjes, aan de maat zijnde kerstmannen en meer van dergelijke plaatjes. Die ik kennelijk altijd al niks vond, want ik heb ze nooit verstuurd. Vervelend is, dat ik zo’n hekel heb aan Hallmark, die me het hele jaar aan de kaartenverstuur wil hebben. Logisch, want dat is hún business uiteraard. Maar wij bellen liever.

Dat kan nu ook natuurlijk, maar ik vind het zelf enig om kerstkaarten te krijgen, dat is nou eenmaal zo. Maar reken niet op mij dit jaar, want het wordt mondjesmaat. Ik zal wel vrolijke bloemenkaarten gaan versturen, daar heb ik er veel van, want het wordt wel weer lente volgend jaar! Zo werkt dat in de natuur. Staat nu wel gek misschien tussen de kerstkaarten die je nog ontvangt, maar daar zit ik dan niet mee.

Kerstzegels heb ik ook niet dit jaar. Niet erg, want dan komen de kinderpostzegels ook eens ’n keer op. Brieven schrijven komt er ook niet meer zo van tegenwoordig…..

2 reacties op “Wenselijk…..

  1. Wieneke

    december 19, 2020 at 4:46pm

    Och, het gaat toch om de gedachte en niet om het plaatje dat op de kaart staat. Persoonlijk word ik onwel van al die (schudde)buikende kerstmannen, dus doe mij maar een bloemenkaart, Els. 🙂

  2. Ximaar

    december 23, 2020 at 10:52am

    Ik maak al jaren zelf een kaart en die stuur ik per post naar een select gezelschap. Was nog wel zeuren qua kerstzegels, maar die vond ik uiteindelijk bij AH. M’n kaart zijn ze nog bij het Kruidvat aan het afdrukken. Alle tijd aangezien ik alleen nieuwjaarskaarten stuur zonder Kerswens.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)