Pas op de plaats…..

Het is doorgaans niet mijn gewoonte om iedereen pas op 8 januari een gelukkig en gezond nieuw jaar toe te wensen, maar we hebben nogal spannende weken achter de rug dus kwam het er niet zo van.

Ons oudste kind moest een aantal nare onderzoeken ondergaan en naar aanleiding daarvan een spannende operatie met onzekere uitslag. Ik ga niet uitweiden, want het is beter afgelopen dan de dokters en wij met z’n allen gedacht hadden.

Maar e.e.a. is iedereen niet in z’n kouwe kleren gaan zitten. daar kun je van uitgaan. Ik kan echter nu wensen voor een goede gezondheid uit gaan delen aan iedereen inclusief onze eersteling. Ze moet nog herstellen, maar is vandaag thuisgekomen vanwaar ze liever niet meer wou zijn: het ziekenhuis. We zijn blij en gelukkig.

Dus is het jaar eigenlijk goed onderweg. En wordt vast beter dan het eerst was. Als de prikacties overal goed op gang komen in de goede betekenis van dat woord. Blijf alert en gezond…..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)