Veilig…..

Het wordt steeds veiliger hier in huis. Je kunt natuurlijk wel nog steeds van de trap duvelen als je niet uitkijkt, vandaar dat ik heel blij ben met de aanwezige leuningen, maar ik bedoel een andere veiligheid. Bescherming eigenlijk.

Sinds gisteren is kloris ook gevaccineerd. Dat zijn er al twee. Eerst was het in huize P veiligheidshalve en nu zo’n beetje veiligheidsheel. Zoon is jaloers, hij wil ook, maar is nog te jong. Soms heeft oud zijn ook voordelen. Dat alles voor een prikkie!

En de zon schijnt! De vogels zijn heel actief en badderen zelfs al in het volgens ons hartstikke koude water! De lente komt er wel aan. Je gaat plannen maken voor de tuin. Opruimen (en ik moet zo verschrikkelijk nodig de ramen aan de binnenkant doen! De zon is wat dat betreft zeer onthullend wat de noodzaak daarvan betreft.) Gelukkig is het nog redelijk vroeg donker tegen de avond en ben ik de enige die zich er aan stoort. ’t Komt dus goed.

Bovendien zegt kloris: “Ach, zolang ik de overkant maar kan zien…..”

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)