Geprikt…..

‘k Ben een gevaccineerde vrouw. En ik moet zeggen, dat het goed georganiseerd was geregeld. Veel mensen die daar voor zorgden. Verkeersregelaars, die vroegen of het slachtoffer goed ter been was, want dat had met de parkeerplaats te maken: wat verder weg als je niet vlak voor de deur van de sporthal gedropt hoefde te worden, vriendelijke dames, die je vroegen of je ergens last van had, je geboortedatum, bloedverdunners had als medicijn, want dan ging de prik niet door en als het allemaal klopte: aardige prikdames. Ervaren als ik was vanwege de jaarlijkse griepprik was e.e.a. zo gebeurd.Ik kreeg een bewijs mee, dat ik gevaccineerd ben, dat ik kan laten zien als dat ergens nodig is.

Nou, en toen moesten we (onze zoon was vanwege de sneeuw even mee als steunpilaar) een kwartier in de wacht om te zien of ik niet gek ging doen na de spuit. Dat was niet zo, ik doe nooit gek, ook niet na een prik of het moet een wesp zijn, maar die heb ik al een aantal jaren niet gezien in onze tuin. En toen gingen we meteen maar even boodschappen doen, we waren nu toch in de buurt.

Er was nog wel iets raars toen ik de afspraak met de GGD-mevrouw maakte. “Voor u is de dichtstbijzijnde locatie in Zutphen. Vervelend, maar dat is niet anders.” zei ze En toen wás ik me toch bijdehand, zeg! Ik zei: “Er is een locatie op loopafstand in het Mheenpark in Apeldoorn! Vlakbij! ” “O, ja, ik zie het! Die locatie had ik nog niet in mijn lijstje. Ik kijk even voor u. Het kan nog vandaag of anders over twee dagen, woensdagmorgen om 8 uu 55”. Nu was stante pede me een beetje té vlug, want er moest iemand met me mee vanwege de gladdigheid, dus ik sprak af voor de woensdagse vroegte. De tweede prik ook weer op een woensdagmorgen in maart, zelfde tijd zelfde locatie en de sneeuw zal dan toch wel verdwenen zijn.

Dan is het al bijna lente…..!

2 reacties op “Geprikt…..

  1. Irene

    februari 12, 2021 at 6:28pm

    Wat goed, gefeliciteerd. En een vaccinatiebewijs op de koop toe.

  2. Els

    februari 13, 2021 at 3:59pm

    Ik ben dan ook gezond én tevreden! Op naar de tweede! Dat rijmt ook nog…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)