Opzet…..

Zou Engeland nou expres zo’n waardeloze act naar het Eurovisiesongfestival hebben gestuurd? Ze kregen tot 2 keer toe 0 punten. Zowel van de vak- jury als van het publieke stemmersvolk.

Wij kregen tenminste nog 11 punten, maar ook 0 van het publiek in Europa. Maar die hebben geen verstand van Surinamers en hun taal. Ik denk, dat Engeland bang is, dat als ze winnen, ze het festival moeten organiseren. Nu moet Italié zich achter de oren krabben.

Ja, mensen, ik heb voor het eerst in mijn leven de héle finale van het ESF gekeken! (Ik kort het maar even af, dat grote gebeuren, dat doen ze tegenwoordig wel vaker met van alles en al snap ik dan soms niet waar men het over heeft!). Maar dus nog nooit gedaan, dat kijken. Een héle avond. Maar hoewel ik er geen verstand van heb: ik vond het technisch knap in elkaar zitten. Er traden zelfs mensen op, die er helemaal niet waren en je zag geen verschil met die er wél echt waren! Je kon wel zien dat het heel veel geld heeft gekost en veel man- en vrouw-uren. Er ging niks mis bij mijn weten., als je tenminste de niet-meegetelde stemmen niet rekent. Maar dat lag aan de providers, zeggen ze.

Ze mogen trouwens de rock-, metal-, en andere lawaaiige zooi aan de jeugd overlaten, maar van mij had Frankrijk mogen winnen. Ik heb mijn best gedaan maar mijn smaak is wat aan de ouderwetse kant, zullen we maar zeggen. Maar IJsland vond ik leuk, die Jumbo-gele lui van Litouwen ook en onze Nederlanders deden het prima, vond ik en zo was er wel meer waarvoor ik niet even gauw wat anders ging doen. Het werd een latertje, maar dat is het hier wel vaker. Best een leuke avond dus.

En Engeland houdt, in tegenstelling tot Italië, een heleboel geld over dat ze anders kunnen besteden….. !

Voilá ! …..zij dus…..

2 reacties op “Opzet…..

  1. Ria

    mei 25, 2021 at 12:02pm

    Ik heb ook voor het eerst alles gekeken. Beetje chauvinisme denk ik. En Litouwen was inderdaad een van de leukere groepen. Litouwers in Ahoy, je verzint het niet 😉

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)