Vrij op naam…..

Mijn neef en zijn vriendin hebben een hondje. Ik heb niet zoveel verstand van hondenrassen maar ik dacht een teckeltje. ’n Klein beweeglijk druktemakertje, leuk beest. Hij heet Janssen. Ik ken ‘m verder niet, dus hoe hij aan die naam komt is me niet bekend.

We waren op bezoek bij mijn zus en zwager en troffen daar toen gezellig onze neef en aangewaaide nicht. Met hond. Net zo gezellig hebben we met elkaar gegeten. Gewoon leuk om elkaar allemaal weer eens in het echt te zien. Dat gebeurt tegenwoordig bepaald niet drie keer in de week.

Maar ook kleine hondjes moeten worden uitgelaten en dat gingen ze dus even doen. Ze liepen door een straatje en Janssen op z’n korte pootjes ging er even vandoor. Onze neef riep hem terug: “Janssen! Janssen! Hier komen!”

Een eindje vóór hen liep een brede man van plusminus twee meter lengte, (volgens de beschrijving van neef dan, hè) die zich omdraaide en vroeg: “Wie roept mij?” Drie keer raden hoe die heette…..

2 reacties op “Vrij op naam…..

  1. Karin

    augustus 1, 2021 at 9:42pm

    Het is Janssen, met dubbele s. Je hoort het niet, maar toch..

  2. Els

    augustus 2, 2021 at 12:35pm

    Nou, doen we er toch gewoon een s-je bij ! Ik zou het ook niet leuk vinden om ineens El genoemd te worden….!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)