Dag van…..

Vandaag kreeg ik een reclamemailtje van een kledingbedrijf, waar ik wel eens iets heb besteld. En dan zit je in hun systeem. Ik krijg tegenwoordig, behalve van mijn kinderen en verdere familie, niet zoveel mail meer dus ach, ik laat ze maar.

Zo blijf je nog wat op de hoogte van wat écht niet meer kan en wat de kleuren van komende herfst en winter zijn. Niet, dat ik me daar wat van aantrek, in de dubbele betekenis, maar toch. Ik blijf graag bij de tijd.

Vandaag stond er in hun mail: “Wij vieren de dag van het ondergoed!” Dat vond ik maar raar. Als je, zoals ik net heb gedaan, een wasje hebt opgehangen, deed ik dat al. Láng zullen ze leven, de hemden, de boxers, slips en de overige niet direct zichtbare onderdelen van onze garderobe. Daar hoop je op en verder doen we niet aan onderbroekenlol. Wat je al niet vieren kunt, zeg, als bedrijf.

Ik vier niet mee. Ja….dág dag!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)