Highlight…..

Nadat we bijgekomen waren van de schrik betreffende onze gevallen buurvrouw, stond een paar uur later de ons aangekondigde wethouder Willems van Lokaal Apeldoorn voor onze deur! Hij kwam ons namens het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente feliciteren met ons zestigjarig huwelijk. Het was alweer een poosje geleden die datum en hij hoopte dat we een leuke viering hadden gehad, zei hij. Grote bos bloemen en een doos met een mooie “high tea” er in kwam hij nu nog brengen! Hij kwam niet binnen vanwege coronaregels en zo, dat was ons al verteld in de brief die we van de burgemeester kregen. Het was een “bezorgmoment”. Erg leuk toch? We wonen in een gezellige gemeente!

En we hebben al heerlijk gesmuld van de gemeentelijke tractatie. En op is ie ook nog niet want wij zijn niet zo van de high speed waar het smullen betreft. Maar het wordt zeer gewaardeerd deze attentie en dat zullen we het college nog wel even laten weten…..!

High tea…..

1 reactie op “Highlight…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)