Ode aan de winkelwagen…..

Dat hebben ze bij de Dekamarkt vast niet geweten, maar vader en zoon doen tegenwoordig samen de boodschappen met een doel. Ze rijden naar de super, pakken een winkelwagen, waar kloris zich achter opstelt alsof het een buitenmodel en nogal groot uitgevallen rollator is en húp, daar gaan ze!

Zo wordt bijna dagelijks de mobiliteit getraind en het resultaat daarvan is goed te merken, dank zij een boodschappenkar. Het gaat met sprongen vooruit. Nou ja, springen is wat overdreven, maar je snapt me wel.

Aan het eind van de middag is er wat vermoeidheid, want medicijnen. het lezen en de sudoku’s vragen ook energie en dan luiken de oogjes wel eens even, maar dat mag ook.

We kijken nog steeds met bewondering, verbazing en dankbaarheid, dat ook, naar hoe hij het allemaal doet. En je gaat toch anders tegen zo’n simpele boodschappenwagen aankijken, hè…..?

1 reactie op “Ode aan de winkelwagen…..

  1. Ria

    september 8, 2023 at 3:44pm

    Bij mij doet de winkelwagen al geruime tijd dienst als rollator. Je zult mij nooit met een winkelmandje zien lopen, zelfs niet als ik maar twee dingetjes nodig heb. Superhandig, zo’n ding om op te leunen terwijl je boodschappen doet
    .

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)