Hoe het gaat?

Nou, eigenlijk prima! Alles draait natuurlijk nog steeds een beetje om onze heer des huizes, maar hoe ie zelf bezig is alles weer zo normaal mogelijk te krijgen en te doen helpt enorm. Voordat e.e.a. weer gaat als voorheen, voor de val, zal wellicht nog wat tijd in beslag nemen qua energie, maar dat weten we. Het zijn vaak kleinigheden qua mobiliteit en zo. Lastig, maar alles is trainbaar. Hij oefent dagelijks met van alles. Zijn gehoor is ook nog niet helemaal wat ’t was, maar verbetert ook dagelijks. Hij voert zijn telefoongesprekken met vrienden en familie als vanouds. Dus het gaat gewoon goed. En we puzzelen, ook goed voor een gebutst en oud hoofd! Dat laatste niet alleen het zijne….

Hij is ook (weer) goed in het aangeven van maaltijden waar hij wel weer eens zin in zou hebben! Gelukkig klopt dat meestal wel met onze zin, dus daar is ook niks mis mee. Hij is na al die sondevoeding alweer aardig aangekomen, drinkt trouw zijn flesjes met mineralen en proteïnes en er is nog wel contact met een dëtiste, maar dat zal ook wel afgebouwd worden, denk ik.

We gaan een zeer zomers weekje tegemoet en daar heeft iedereen zin in onder de zonwering. Veel water drinken, doen de vogeltjes in onze tuin ook. Ze badderen ook in hun drinkwater, maar dat is bij die beestjes natuurlijk. En mensen doen dat ook, eigenlijk. Hoe lang dat nog kan wachten we maar af. …..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)