Onthechting…..

….Oftewel : de hechtingen zijn d’r alweer uit. De huisartsen, die kwamen kijken vanmorgen in de praktijk, zeiden unaniem dat het heel erg netjes gehecht was in het ziekenhuis over de vier boorgaatjes in z’n hoofd. Kon met één draad. Kloris is zijn knappe verschijning gebleven. Vakwerk dus. Het pleistertje mag er straks weer af.

Het resultaat van de activiteiten van de afgelopen week is, dat hij nog wat slaapproblemen heeft ’s nachts, maar daar had hij eerder, voor zijn trapval, ook al moeite mee, een oudemensenkwaal. Overdag zakken we allebei nog wel eens weg, hoef je niet voor van de trap te vallen, hoor.

Hij loopt gestokt en rustigaan zelfstandig door het huis, trap op, trap af ( nog wel een zolderverbod van zijn vrouw), maar douchen gaat ook prima. Nog geen alchol, vind ie wel jammer, want er was best wat te vieren, maar roombroodjes zijn ook lekker. Niet vloeibaar, maar 3 november heeft ie een test en een scan in Zwolle en dan weten we meer over een procentje meer of minder. Hij is goed op gewicht. Niet teveel, niet te weinig. En het mobiele tempo komt wel weer. Geduld is iets van nu, het is even : jong geleerd , oud gedaan….. ?

2 reacties op “Onthechting…..

 1. Ilse de Jongh

  oktober 27, 2023 at 6:54pm

  Dag Els en Jouke,
  Zo af en toe kijk ik even op jouw site Els. Ik ben nu van de laatste ontwikkelingen rond het herstel van Jouke op de hoogte. Van harte beterschap gewenst en sterkte voor jullie allebei.
  Sinds eind september werk ik op voor jullie vertrouwd terrein. Ik heb een baan gekregen bij Koninklijke Visio. Ik ben Nt2 docent en met 3 andere taaltrainers geven wij Nederlands aan revalidanten. Ik ben dus weer terug op de plek waar ik als klein meisje met Ingrediënten naartoe ging om te zwemmen. Ik vertelde dit aan de collega’s en ook dat wij elkaar als families al zolang kennen. Sommigen kenden Jouke ook nog. Kleine wereld! Hartelijke groeten voor jullie! Ilse de Jongh

 2. Ilse de Jongh

  oktober 27, 2023 at 6:56pm

  Ingrediënten moet natuurlijk Ingrid zijn 😉

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)