Ondanks alles…..

Ja, ondanks van alles dat dichtbij gebeurt, op je eigen vierkante meter en ver weg, waar mensen elkaar naar het leven staan, moeten we toch de moed”(en de “moet !) er maar inhouden. Dat ben ik tenminste wel van plan. De positieve dingen onthouden, die zijn er echt wel.

Een lieve mevrouw, die aanbelde en zei: “Als u uw slaapkamerraam heel wilt houden….het klappert heel hard open en dicht !” Ze had er haar auto voor stilgezet toen ze langsreed om te waarschuwen! Het was van de hendel losgeschoten door de harde wind. Zoiets doen mensen dus nog! Ze had ook door kunnen rijden.

Maak er dus met deze dagen maar iets gezelligs van met z’n allen. Met elkaar eten is al prima. Er wordt zoveel gehaald in de winkels, dat is iedereen al met me eens. Dat je eet en wat je eet schijnt voor veel mensen nogal verschillend te zijn helaas, maar ja. Ik word als je overal over moet denkenniet vrolijk, maar probeer zelf ook gezellig te zijn. En dat lukt ook nog aardig, hoor! Heb ook best veel om positief over te zijn. Lieve mensen om me heen, wat wil ik nog meer!

We hebben de kerstboom weer op kunnen zetten met de vereende krachten die daarvoor dus aanwezig zijn !Ik wens iedereen goede feestdagen, die we maar zo moeten blijven noemen, mensen! En alvast een goed, beter, best 2024 !!!!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)