Deel van de natuur…..

Dat zijn we allemaal natuurlijk. Maar op 9 december legden we daar een extra nadruk op. We begroeven de afbreekbare urn met inhoud van onze dochter Karin op natuurbegraafplaats Heidepol in Schaarsbergen. Op een mooi plekje, dat is terug te vinden doordat haar naam en de data van geboorte en levenseinde aangebracht zijn op een schijf van een boomstam. Eenvoudig en mooi. En wellicht mettertijd ook opgenomen in de natuur. Karin wilde het graag zo. We hoorden van een ons bekend echtpaar, dat zij hun plaatsje daar al ook hebben gereserveerd.

Hoewel het regende, koud was en het waaide, was het een heel mooie bijeenkomst zo. Koud en toch warm. Iedereen heeft het zo gevoeld. Mooi, hè ?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)