Er zit nog muziek in….

zoiets is wel 'n euro waard, toch?

We komen niet zo heel vaak in de binnenstad van Apeldoorn. Het weer nodigt ook niet zo erg uit op het ogenblik, maar de reden is ook, dat je er wat te zoeken moet hebben. ’s Zomers ga je ook nog wel eens voor de gezelligheid, we hebben hier op de Veluwe veel vakantiegangers en die geven een gezellig sfeertje in de stad, volle terrasjes en drukte in de Hoofdstraat. Je waardeert na afloop de rust in je eigen achtertuin weer zoveel meer en alleen dat is al een reden om je zo nu en dan in het gewoel te storten. Maar meestal hebben we een doel.

Er staan vaak tussen het winkelend publiek van die hippe jonge meisjes of snelle jongens, die de mensen iets willen aansmeren of flyers uitdelen van uitgaansgelegenheden, kledingwinkels of uitzendbureaus. Nou, daar hebben wij geen last van, want wij vallen buiten de doelgroep. Eerst viel me dat niet zo op, maar als je er op gaat letten…Het een hele rust, hoewel ik het wel eens jammer vind als je een proefverpakking van het een of ander misloopt. Maar ze kijken in opdracht langs ons heen.

En ze moesten eens weten hoe interessánt we nog zijn als doelgroep! De orgelman, die voor de gezelligheid regelmatig met zijn mooie orgel in de Hoofdstraat staat, wil onze euro nog wel hebben. Gôh, een euro….best veel voor een mopje orgelmuziek (hij draait niet eens meer zelf, doet een motortje voor ‘m, een Arbo-orgeldraaier zeker…)Nou ja, een interessante doelgroep moet dat wel kunnen missen natuurlijk.

1 reactie op “Er zit nog muziek in….

  1. gaatje niks aan

    juli 9, 2004 at 5:02pm

    ik ga jullie alemaal verschut zetten

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)