Maxifeest voor minimens….

feest!

Het was feest vandaag, want onze oudste kleinzoon werd drie jaar en dat wou hij best weten. Tot schaamte van zijn ouders, die hem nog zó hadden voorgehouden, dat het daar vandaag niét om ging, wisten zij veel, informeerde hij bij binnenkomst van nieuwe visite geïnteresseerd naar de aanwezigheid van een cadeau voor de jarige. Hij had niet te klagen.

Het werd een drukke receptie. We hebben sinds lang niet zoveel klein grut bij elkaar gezien. Familie en vrienden met babies, peuters en kleuters. Erg leuk om te zien allemaal, want het is prachtig volk. Als je bedenkt, dat dat allemaal nog groot moet groeien, goed moet eten, naar school gaan, sporten, leren en studeren, om aardige, verstandige mensen te worden, die de juiste keuzes maken bij verkiezingen en zo, nou, nou, dan hebben ze nog heel wat te doen. Stijn is al drie, mooi op weg. En wij gingen naar huis. Voor alles is een tijd…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)