Onder ondernemers……

'n slok op een borrel....

Vanmorgen hebben we eens gekeken naar het programma Business Class van Harry Mens. Niet, dat we daar nou echt in geïnteresseerd zijn, want het sluit niet helemaal aan bij onze laag van de bevolking, zal ik maar zeggen, maar omdat Bob Bullee, een blinde zanger, die ooit onze cliënt is geweest op revalidatiecentrum Het LooErf een optreden had samen met Jan Vayne, die meer haar heeft dan hij. Dat wilden we wel eens zien en horen. “My way” zong hij en we wisten al, dat hij dat goed zou doen.

Hij heeft veel moeite gehad om in het juiste circuit terecht te komen, want al zing je nog zo mooi, als je de juiste mensen niet kent kom je nergens, zo werkt dat nou eenmaal. En als je bovendien fysiek nog iets mankeert kun je het, als mensen zich niet sterk willen maken voor je, helemaal wel vergeten. Nu mocht hij, met zijn nieuwe cd in de hand, commercie bedrijven door die gewoon aan te prijzen.

Bij Harry zitten de ondernemers (en van hun bedrijfsfeesten moet Bob het misschien wel hebben!) te wachten tot ze hun zegje mogen doen over hun bedrijf en hun activiteiten en, naar ik me heb laten vertellen, mogen ze daar nog aardig voor betalen ook, want ook Harry Mens is ondernemer.

Na Bob hebben we de tv maar weer uitgezet, hoewel Willem Vermeend,( proféssor Willem Vermeend, zei Harry met nadruk, want titels daar houdt hij wel van) een PvdA-er ook nog , kwam vertellen over de economie. Ik vind, dat hij dat beter ergens anders kan doen en niet in die omgeving van hapjes, drankjes, high teas en koude buffetten. En waar ze aanprijzen hoe je als man je borsthaar kunt laten weglaseren, want borsthaar is úit, heren! Weglaseren is met een “s” en niet met een “z”, dát kun je alleen maar met je geld. Barney de Darter vertelt dat hij op z’n hoofd haar heeft laten bijplanten bij diezelfde firma en dat ie daardoor veel gelukkiger is. Zouden ze dat borsthaar eigenlijk recyclen…..?

6 reacties op “Onder ondernemers……

  1. Patent lawyer

    september 9, 2004 at 3:56am

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)