Ook ouwe bezems vegen schoon!

de bezem d'r door....

Het mooie weer maakt actief, zeg! We hebben de schuur eens uitgemest en dat was hevig nodig, want het was lang geleden. Het aardige is dan dat je van alles tegenkomt, waarvan je vergeten was dat je het had. En dat je dus niet nodig blijkt te hebben, want anders had je het wel gemist.

We kwamen ook een paar zakken verdroogde en verpulverde bloembollen tegen en kijk, dat spijt me dan. Die ben ik dus vergeten te planten om allerlei redenen en daar voel ik me schuldig over. Niet omdat ik het zonde van het geld vind, maar ik heb ze de kans op een bloeiend bestaan ontnomen, stom mens dat ik ben.

Maar met de rest van de gevonden spullen hebben we o.a. de buren en het Kringloopcentrum blij gemaakt. We hadden een nog goed werkende plafondventilator liggen en mijn buurvrouw kan nu van de zomer gekoeld op haar werkkamer haar naaiwerk verrichten. Dat zag ze helemaal zitten. Bij het Kringloopcentrum word je altijd zo uitgebreid bedankt voor alles wat je komt brengen, daar voel ik me dan ook weer niet lekker onder. Want ik ben alleen maar verschrikkelijk blij, dat ik met een lege achterbak naar huis kan en mijn rommel kwijt ben. Leuk is, dat die mannetjes van het Kringloopcentrum altijd meteen even kijken of er iets van hun gading bij zit, hoewel ze dat wel niet zullen mogen van hun baas. Als ze d’r maar gelukkig mee zijn.

Nou de zolder nog, maar daar moet het eerst maar eens voor gaan regenen……..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)