De lopende band……

..en dat dus 24 uur lang!

Het bruist in Apeldoorn dit weekend! Er is van alles te doen. Dicht bij ons huis start vanmiddag om 2 uur in het Mheenpark een 24-uursloop. Dat verandert het park in een mega-camping. Mensen van allerlei nationaliteiten komen dan met gróte tenten en nog grotere caravans en werkelijk hun héle familie compleet met al hun tuinmeubilair naar Apeldoorn om dat ene familielid, dat meedoet aan de wedstrijd, aan te moedigen. Ze hebben er deze keer erg mooi weer bij en dat is ook wel eens anders geweest. Maar het ziet er erg gezellig uit. Ik zag ook een tent met veel computers dus de wereld kijkt mee!

Wij hebben vanwege een grote geluidsinstallatie een klein beetje geluidsoverlast, maar dat moet kunnen, eens per jaar. We gaan vaak ’s avonds even kijken, want ik vind het toch wel stoer, hoor, 24 uur lopen! En dat met die warmte. Het is leuk om, terwijl ik er geen moer verstand van heb, te kijken naar de “loopstijlen”. Van, in mijn ogen, “gesjok” tot “veerkrachtige tred”, maar wel allemaal met dezelfde blik op oneindig. We wilden gistermiddag nog even met de kinderen naar de speelweide in het park, maar er bleken al zoveel kampeerders met de wipwap zo ongeveer in de voortent te staan, dat we maar niet zijn gebleven.

In het centrum van Apeldoorn wordt dit weekend voor de 13e keer het “Jazz in the Woods”-festival gehouden. Op maar liefst 15 podia. Er is muziek in de stijl van Jazz, Soul, R&B, Jazzdance, Dixieland, Rock, Funk en Zydeco, dus er is voor iedereen wel wat. Ze verwachten door het mooie weer erg veel mensen. Dus zetten wij thuis wel een cd’tje op van de Dutch Swing College Band.

In de krant stond, dat de bijeenkomst van de “Stiltekring voor de Vrede”, die elke laatste zaterdag van de maand op het Raadhuisplein bij elkaar komt, niet doorgaat….gôh….?…..

1 reactie op “De lopende band……

  1. karin

    mei 30, 2003 at 10:55pm

    Manlief is met de buurman naar Jazz in de Woods, ze gingen speciaal voor de Bloose Bothers Revue. Is ook erg leuk, muzikaal en toch grappig…

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)