Natuurschoon….

daar krijg je toch dorst van....

Het was een lekker dagje vandaag, dat we grotendeels in de buitenlucht hebben doorgebracht. Wat boodschapjes gedaan en verder heerlijk in onze tuin gezeten, die er al mooi bij staat. Er is veel te zien en vanwege de vogels, die druk bezig zijn om te zorgen dat er ook in de vogelmaatschappij hoekstenen van de samenleving komen, is er ook veel te horen.

Toen we zo zaten hoorden we op de radio iemand Willem Kloos citeren: “Wat is de natuur toch mooi, maar ik heb er graag wat bij te drinken!”. Helemaal mee eens dus we nemen er nog een……

2 reacties op “Natuurschoon….

  1. kreditkarte auszubildende geld

    oktober 22, 2016 at 5:16pm

    I found this website that breaks down the cost of data integration and has a link to the Bloor report, who did an analysis and found Pervasive to be the value leader amoung data integrators. You can check out this site that compares them and . While I do understand the importance of realizing the cost of ownership, there are many other factors to consider when buying software. This website does break down the benefits between the two.Thanks for the information.

  2. gebrauchtwagen autokredit

    oktober 22, 2016 at 5:55pm

    Slavering Beast diagnostics are almost always ex post facto–he committed violence?It works the other way too. Houw dare you exercise caution – he didn’t attack you the moment he laid eyes on you, so he can’t be a Slavering Beast – so he’s an ordinary guy and deserves your complete and utter trust in all things.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)