Circus…..

willing to please....?

In het blad, dat wij ontvangen van onze pensioenverstrekker, de PGGM, stond een mooie tip. Als je partner geen zin heeft om met je mee te gaan naar dansles, of je hébt er geen, dan is er een andere mogelijkheid: doggy dancing. Dansen met je hond!

Vereiste is wel dat het beest goed luistert en gehoorzaam is, anders wordt het niks. Op de maat van vrolijke muziek kun je ‘m dan van alles leren: de twist, achteruit lopen (een beetje hond kán dat toch al?), over je armen springen of over je voeten, terwijl je loopt , draaien, buigen en zo nog het een en ander. Of het dier dat allemaal leuk vindt vermeldt de historie niet, maar te proberen is het natuurlijk altijd. Op www.alerthonden.nl of www.hondenschooldelft.nl staat meer informatie voor mensen met een gewillige hond. Leuk ideetje misschien voor de 25-jarige bruiloft van tante Jo en oom Frits. Weer eens wat anders dan de polonaise.

Wij hadden vroeger een hele slimme hond, een zwarte labrador die Goochem heette en dat was niet voor niks. Of we hem zo gek hadden gekregen? Dacht ’t niet dus…..gewoon te slim.

1 reactie op “Circus…..

  1. karin

    juli 5, 2003 at 5:33pm

    misschien dat Goochem het voor een stuk komkommer wel had gedaan.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)