Herstellingsoord….

De diagnose was dus juist gesteld: het was de voeding, die mijn computer had geveld. Dat was ook te ruiken en ik vind dat altijd een beetje paniekerig. Dat zal wel komen doordat ik de laatste tijd nogal veel branden heb gezien op de televisie. Sporthallen, bejaardenhuizen, ’n schip, dat in een te droog dok lag. Nu we weer een beetje regen hebben zo nu en dan zal het wel wat minder snel fikken overal, maar je weet maar nooit.

Mijn zoon heeft de nieuwe voeding er, zittend aan de tafel, even ingezet. Verder moet hij zich bezig houden met zijn eigen herstel. De computer kan dus weer volop aan het werk, hij nog niet. Daar baalt ie behoorlijk van trouwens. Gebrek aan leuke verpleegsters, denk ik…..

1 reactie op “Herstellingsoord….

  1. Neneh

    juli 3, 2003 at 10:50pm

    Jammer voor de zoon dat verpleegsters niet mee gaan naar huis…. maar lekker voor de pjoeter dat die weer even vooruit kan!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)