Voorbereidingen…..

voordat het zover is......

Aan het eind van deze week gaan we met vakantie, vrijdag om precies te zijn. We gaan een week, dus niet zo heel lang, maar toch moet er nog zo het een en ander gebeuren. Op de laatste dag snel iets in een koffer gooien dat is niks voor mij. Ik doe er dagen over om dingen bij elkaar te leggen, te wassen, te strijken. We gaan met onze eigen familie en die weten toch wel hoe je er normaal bijloopt dus een modeshow hoeft ’t niet te worden, maar toch. Wat lekker zit moet lekker mee.

Vader zorgt voor de techniek. Radio-cd-speler, wat gezellige cd’s, de mobiele telefoon, accu’s, de video-en de fotocamera, hoewel de rest van de familie ook allemaal geavanceerd spul heeft op dat gebied, dus vereeuwigd zal deze vakantie wel worden. Er zal nog wel een laptopje meegaan, want zonder kunnen ze toch niet en dat is ook wel handig voor de foto’s.

En dan moeten we het huis nog doen, want mijn buurvrouw komt de post en de plantjes doen en die is zeer netjes van aard. Voor haar speurend, alziend en niet luikend oog wil ik niet afgaan. Dat zou me helemaal niks moeten kunnen schelen, maar dat is nou eenmaal niet zo. Dat heb ik van mijn moeder. Die werkte zich elke week de dag voordat de werkster kwam te pletter, want “wat moet dat mens wel denken!”. Daar was niet tegenop te redeneren en ik herken dat wel. Nou ja, dat moet deze week dus nog allemaal. De bandenspanning van de auto moet ook nog even geregeld, want ze zijn te zacht, die banden. Maar dat kan ik wel uitbesteden.

Ik maak in tijden als deze altijd lijstjes om niets te vergeten, want ik denk ook altijd, dat het mijn schuld is als er iets vergeten wordt. Ook als het mijn verantwoordelijkheid helemaal niet is. Knap stom, hè? Tsja…….

1 reactie op “Voorbereidingen…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)