En route…..

alternatieve route?

Omdat we vanaf vandaag even een weekje gaan wieberen in de Belgische Ardennen, hebben we vanmorgen even familiair koffie gedronken om de laatste afspraakjes te maken. We rijden met meerdere auto’s en de mannen, die dagelijks vele kilometers maken en er van houden “om ‘m op z’n staart” te trappen, moeten wel even weten, dat ze met mensen van doen hebben die dat niet zo gewend zijn. Ik hou wel van opschieten, maar plankgas hoeft niet en helemaal niet in de vakantie.

We hebben afgesproken, dat we de nodige stops maken onderweg. Dat is gezellig en de kindertjes kunnen even gelucht en bewogen worden. We staan in verbinding door de mobiele telefoons en dat vind ik wel leuk spannend, net ’n politiefilm. Nou ja, kwijtraken doe je mekaar dan ook niet zo makkelijk, hoewel de mogelijkheid natuurlijk altijd bestaat, vooral als het druk is, dat de een bij Van der Valk zit en de ander bij Alberts Corner, maar we zien het wel.

Na de “bespreking” van vanmorgen reden mijn schoonzoon en ik achter elkaar aan van Beekbergen naar Apeldoorn. Effe checken of ik ‘m bij kon houden. Hij reed door groen/oranje en ik door, nou ja, laten we zeggen: oranje/rood. Steekt die vogel z’n arm buiten z’n raam en laat me met een vermanend wijsvingertje weten, dat ik eigenlijk had moeten stoppen voor het verkeerslicht! Ja kóm, zeg! Dát maken we zelf wel uit! En het kon nog makkelijk! Dat wordt nog wat morgen: er wordt op me gelet! Zal oma nog even kijken naar een alternatieve route….?:-)

En zoals gezegd: we gaan even wat anders doen, deze week! Het wordt warm ook nog!

2 reacties op “En route…..

  1. Lcs

    augustus 1, 2003 at 10:47am

    Is het toeval, dat plaatje van die paddestoel? Ik heb namelijk begrepen dat de ANWB ze vanaf nu allemaal gaat vervangen door lelijke rode dingen.

  2. els

    augustus 1, 2003 at 11:26am

    Ja, ik vind dat dus ook helemaal niet nodig! Maar ze zullen wel geïnspireerd zijn door kabouter Spillebeen van die rooie paddestoel…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)