Stof…..

autowassen dus, hè....

We zijn weer terug in ons als een sterfhuis geblindeerde pand. Hier is het heet en in België was het ook heet. Op de terugweg vanuit de Ardennen passeerden we een zeer stoffig uitziend busje. Nou zijn álle auto’s stoffig dezer dagen ( behalve die van onze overbuurman, die vanmorgen ondanks het verzoek om zuinig te zijn met water uitgebreid zijn auto stond af te spoelen met de tuinslang! De aso.), maar dit busje kwam kennelijk van zeer ver.

Vroeger schreven wij met onze wijsvinger in het stof van een smerige auto “ik wil gewassen worden” of kortweg “vies!” en dan wist de eigenaar wat ‘m te doen stond. Dit busje droeg een opschrift getekend in het vuil van zijn achterdeur, dat meer eigentijds aandeed: “www.wassen.nl” .

Ik heb even gekeken of dit adres bestaat. Nou, wie interesse heeft: de domeinnaam is te koop! Werklozen (!) en bijverdieners, vakkenvullen is ook niet alles, hoewel…..lekker in een gekoelde supermarkt…….?

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)