Small talk……

klein behuisd....

Vandaag, of eigenlijk gisteren als ik nu naar de tijd van posten kijk, ben ik weer een jaartje ouder geworden. Deze grijze zondag was daar zeer geschikt voor. Iedereen had wat meer tijd en het enige belangrijke vandaag was, behalve dat ik jarig was natuurlijk, de loting in Portugal. Weer Duitsland, hè? Het is ons lot.

We hadden het gezellig en ik heb van mijn familie een heel leuk cadeau gekregen. Iets, dat ik altijd al enig vond, maar dat er nooit van is gekomen. Een poppenhuis. Het moet nog in elkaar gezet worden en dat gaan we morgen doen. Daar verheug ik me op. Ik vind het zó leuk! Een miniwereldje en kinds zal ik er niet van worden, hoor! Ik ga allemaal dingen maken voor m’n huis op kabouterformaat.

Morgen zal ik echt nog wel een wasje draaien en er komt ook nog wel eten, maar verder verklein ik mijn horizon. Ik heb het al over een wasje…….

7 reacties op “Small talk……

 1. Actiereactie

  december 1, 2003 at 6:05am

  Een beetje laat maar alsnog: Gefeliciteerd!

 2. cockie

  december 1, 2003 at 4:26pm

  Gefeliciteerd en wat een fantastisch cadeau!

 3. Verbal Jam

  december 1, 2003 at 11:07pm

  Ook door mij alsnog van harte gefeliciteerd. En het cadeau is inderdaad fantastisch en tijdloos.

 4. Cranium

  december 2, 2003 at 1:11am

  Nog welgefeliciteerd! En ik schreef een paar seconden geleden net op Zus & Zonen (http://huizen.dds.nl/%7Emoederl/) dat het zo jammer is dat je als ‘oudere’ niet meer schijnt te mogen spelen. Maar da’s natuurlijk niet helemaal waar 🙂
  Is het zo’n mooi Victoriaans poppenhuis? En ga je ook foto’s plaatsen van alle vorderingen alsjeblieft?

 5. elisa

  december 2, 2003 at 9:44pm

  Gelukkig persoonlijk nieuwjaar!
  Foto’s van je poppenhuis graag. Wat een grappig idee.

 6. erica

  december 3, 2003 at 12:40pm

  Nog gefeliciteerd! Op dezelfde dag was mijn kleindochter jarig. Ze werd vijf en ik heb haar een koffer verkleedkleren cadeau gedaan: een feeënpak, een van oude vitrage gemaakt bruidsjurk, oude onderjurken, lappen en sjaals en hoedjes en ceintuurs en kettingen en broches en noem maar op. Bijna alles uit eigen kasten of gekregen, en een enkel klein dingetje van de markt of van Zeeman (roze plastic muiltjes met een hoge hak van 1.29)
  Wil je zoiets soms op je volgende verjaardag hebben? Dan moet je het nu laten weten, dan kunnen ze beginnen te verzamelen.
  Hoe dan ook, veel plezier met je poppenhuis.
  Erica

 7. els

  december 5, 2003 at 10:37pm

  Iedereen bedankt voor de felicitaties en mijn poppenhuis is nu nog een beetje “basic”, maar zodra het op orde is, laat ik ’t zien!
  * Erica: Gefeliciteerd met je kleine Boogschuttertje! Ook haar cadeau was fantastisch! Ik zit op zoiets niet meer te wachten, verkleden helpt bij mij toch niet meer!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)