Zweefvliegen voor beginners…..

de kaarten zijn wél mooi...!

Je kunt wel eens versteld staan van mensen, omdat ze belangstelling blijken te hebben voor dingen, waarvan je geen idee had dat ze zich ervoor zouden interesseren. Vanmorgen kwam onze buurman een kopje koffie halen, omdat z’n vrouw de hort op was. Dat was erg gezellig en op de vraag “Hoe gaat het?” vertelde hij, dat hij begonnen was met een cursus “tarot”. Hij had altijd al wel wat filosofische beschouwingen over van alles en nog wat als we hem spraken, maar zo’n interesse voor “tarot”-kaarten had ik beslist niet achter hem gezocht.

We kregen een hele verhandeling over symbolen en zo, maar ik ben bang, dat we wat te nuchter zijn en dat het niet aan ons besteed is. Natuurlijk moest ik wel even kijken op internet, want het minste is toch wel om te weten wát precies je niet zo ziet zitten. Ik heb veel verschillende begrippen langs zien komen, Zen, Reiki en zo, het tarotgebeuren herbergt veel van dergelijke stromingen en dat maakt het voor mij wat rommelig.

Ik las wel, dat de kaartenleggers het leven beschouwen als een reis door de tijd. Daar kan ik wel bij: “time is flowing like a river”. Maar ik las ook, dat “alle hier toegepaste en toegelichte leggingen zonder garanties voor de toekomst worden aangeboden”. Dat zeggen ze van BE-leggingen ook altijd…. !

2 reacties op “Zweefvliegen voor beginners…..

 1. Robtheblob

  maart 1, 2004 at 10:34am

  beleggen? 🙂
  Ik vind het wat moeilijk de grens te bepalen. Ik wil wel yoga gaan doen. Maar ja, dan moet het niet al te zweverig worden. En oosterse massagetechnieken leren. Maar ja, energiebanen en drukpunten zijn misschien toch niet zo aan mij besteed.

 2. els

  maart 1, 2004 at 10:55am

  Yoga en massagetechnieken vind ik toch wel iets anders, hoor! Dat gaat over je eigen lijf en als daar geen zweverigheid in zit zal het wel meevallen!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)