Geef me de vijf……

linkerhand.....

Televisieproducent Endemol zette een advertentie: “Rijke man zoekt rechterhand. Moet van aanpakken weten. Hoge beloning. Reacties…….”. Er werd op gereageerd door een 52-jarige man, die tot zijn genoegen ook werd uitgenodigd voor een gesprek. Hij werd ontvangen door een sollicitatiecommissie van drie personen. Een medicus, een jurist en een secretaresse.

Toen bleek, dat ze echt létterlijk een rechterhand zochten! De vervangende prothese voor de man kwam op tafel en de dokter wou graag even de omtrek van de hand van meneer op papier omtrekken. Voor de maat. Hij moest namelijk passen aan de arm van die rijke man, die door een auto-ongeluk zijn rechterhand was kwijtgeraakt en nu, geld speelde geen rol, via de moderne operatietechniek een donorhand aangezet wilde hebben.

De man schrok zich echt een ongeluk. Het “sollicitatie”gesprek was echter opgenomen met een verborgen camera omdat men een nieuw “candid camera”- programma wilde uitproberen. Geintje dus. De sollicitant vond het niet geestig. Vijftien andere reageerders op de advertentie konden er de lol wél van inzien. Ik eigenlijk ook wel! “Moet van aanpakken weten”, leuk toch? Ralph had ’t ook mooi gevonden, denk ik……….

1 reactie op “Geef me de vijf……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)