Adempauze…..

zulke kleuren dus....

Morgen gaan we een weekendje weg naar een huisje in Duitsland. Niet zo ver weg en toch ver genoeg om er even helemaal uit te zijn. Dat trekt me erg aan na deze deprimerende dagen. Ik hoop, dat we een beetje aardig weer hebben, zodat we van de herfstkleuren kunnen genieten.

Ik hoef niet te emigreren ( en al helemaal niet naar Duitsland), maar het is verbazend hoeveel mensen ik die wens heb horen uiten de laatste dagen. Voor ons komt “even weg” goed genoeg uit: even de zinnen verzetten. Tot later…..!

1 reactie op “Adempauze…..

  1. jenny

    november 26, 2004 at 8:02pm

    hallo ik ga emigreren naar duitsland en daar is helemaal niks mis mee dat wou ik even kwijt ik wens je een leuk weekend en zet alles fijn op nul geniet er van

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)